Home 2017-03-15T10:39:50+00:00


De salarisadministratie is een nauwkeurige klus die vraagt om de juiste aandacht. Je zoekt een oplossing om de salarisadministratie uit te besteden zonder de betrokkenheid te verliezen.
Lees verder


Mensen maken het verschil. Zij zorgen ervoor dat je kunt groeien, dat jouw klanten tevreden zijn en dat je kan concurreren in de markt. Dat vraagt om een flexibele houding van ons personeel.
Lees verder


WePayroll bestaat uit een enthousiast en gedreven team. Deze gedrevenheid heeft ervoor gezorgd dat WePayroll is gegroeid en dat bedrijven van ieder formaat kunnen worden bediend.
Lees verder

Het bijhouden van de salarisadministratie vereist specifieke kennis, aandacht en energie.

Een perfecte Payroll is afhankelijk van een goede personeels- en salarisadministratie. Het bijhouden van de salarisadministratie vereist specifieke kennis, aandacht en energie. Het krijgen van een salaris is voor de meeste medewerkers de grootste motivatie om te werken en om zich te ontwikkelen. Het is daarom belangrijk dat de processen rondom de salarisadministratie goed worden georganiseerd. Personeel is immers de grootste waarde in elke organisatie. Daar wil je zorgvuldig mee omgaan.

naar diensten.

Meten is weten.

0
consults
0
interims geplaatst
0
tevreden klanten
0
loonberekeningen

Flexibel.

WePayroll begrijpt hoe belangrijk een tijdige en correcte betaling van de salarissen is en denkt daarin met je mee. WePayroll stelt een planning op die naadloos aansluit bij jullie interne processen.

Persoonlijk.

WePayroll vult je aan alsof ze de interne afdeling salarisadministratie is. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk omdat we daarmee dichter bij het bedrijf staan en pro-actief kunnen adviseren.

Continuïteit.

Iedere medewerker kun je rechtstreeks benaderen met al je vragen of opmerkingen. De klantverantwoordelijken borgen dat de benodigde kennis per klant wordt vastgelegd in onze interne kennisbank, zodat de continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd is.

Moderne software.

WePayroll werkt met ISAE3402 gecertificeerde HR & Payroll software van Nmbrs. Dit volledig webbased pakket stelt ons in staat moderne technologieën zoals API’s eenvoudig te koppelen met online software.

Wil jij ook een “dienst-beleving” in plaats van een “dienst-verlening”?

ja, graag!
Logo Header Menu